Van de Teco GC Houtrak

Van de Technische Commissie  GC Houtrak

De Voorjaarscompetitie is helaas ook dit jaar door de NGF geannuleerd. Het was met de geldende coronaregels onmogelijk deze competitie op een verantwoorde manier te organiseren.

Aangezien de NGF het wel belangrijk vindt, dat er in 2021 tenminste een aantal landskampioenen komen. Hebben zij een finaleweekend gepland van 24 t/m 26 September 2021, waarvoor de volgende teams van Houtrak in aanmerking komen: Dames en Heren l (standaardklasse) en Dames en Heren Senioren l (senioren klasse). Deze teams spelen dat weekend allemaal op een andere baan. Meer informatie is te vinden op de website onder ‘Commissies/Technische commissie’.

Seizoen2022
Velen van ons zijn in het achterhoofd misschien alweer bezig met het seizoen 2022. In tegenstelling tot vorig seizoen zijn er nu veel meer mogelijkheden om lessen te nemen, te trainen en aan ‘veel’ wedstrijden mee te doen. Voor degenen die op top/subtop niveau weer ingedeeld willen worden, zijn de prestaties gedurende de zomer en het najaar daarvoor natuurlijk weer belangrijk.

De Teco hecht er belang aan transparant te zijn over de criteria die gebruikt worden voor de indeling van de teams. Het document waarin wordt uitgelegd welke criteria er zijn en hoe ze worden gebruikt, is eveneens te vinden op de website onder ‘Commissies/Technische commissie’.

Teco Houtrak
teco@houtrak.nl