Uitslag Businessclub wedstrijd 20 april 2021

Op een zonovergoten, maar toch nog een beetje frisse 20ste april hadden we de eerste 18-holes wedstrijd van de Businesscompetitie. Door wat problemen met de website dachten we eerst dat de belangstelling zou tegenvallen, maar doordat iedereen de moeite nam om zich per e-mail nogmaals aan te melden, hadden we uiteindelijk een prachtig opkomst met 72 deelnemers!

Er was voor iedereen koffie, en het lunchpakket stond klaar om mee de baan in genomen te worden. Het wedstrijdformat was een 4BBB stableford, waarbij de teams punten voor het klassement over 4 wedstrijden konden verzamelen. Er werd overduidelijk genoten van het mooie weer want met een gemiddelde speelduur van bijna 5 uur namen velen ruim de tijd om de 18 holes te volbrengen!

KlasseringBedrijfsnaamNaam spelersPunten
1Van Eijck van Heslinga AdvocatuurLaas van Eijck van Heslinga / Tom Admiraal47
2Finance PartnersMarco Tetteroo / Hans van Coeverden45
3Golfers Magazine 2Hans Boezaard / Rob Vernooijs44
4LEBO Vastgoed 1Henk van Teeffelen / Gijs Brenninkmeijer42
4Propipe B.V.Eric Rijkers / Gijs Jan Vermeij42
5Golfers Magazine 1Rob Ruitenbeek / Paul Thomasse41
5AR4REALJan Krijnen / Michiel Daamen (SOOPLE)41
5Larc Holding B.V.Bob Welschen / Ad Heskens41
5DeloitteMarcel Koopman / Sjaak van Heukelum41

Na afloop werden de scorekaarten door de meeste deelnemers ingeleverd bij Boudine en konden de borrelmunten verzilverd worden bij de uitbaters. Door het mooie weer werd er uitgebreid geborreld, een goede start van het wedstrijdseizoen!  De uitslag en het leaderboard zijn te zien op de website.

11 mei a.s. is alweer de volgende wedstrijd. Houdt deze datum vast vrij in de agenda! We hopen op net zo’n grote opkomst en met de terrassen die opengaan kunnen we weer uitkijken naar een mooie golfmiddag!

De Businessclubcommissie,

Boudine, Robert, Bart en Jan