Uitslag Businessclub wedstrijd 13 oktober 2020

Op 13 oktober j.l. besloten wij dit gedenkwaardige golfseizoen met ons jaarlijkse 9-holes slotevenement. Het was nog spannend of er überhaupt gespeeld kon worden. Gelukkig was de baan wel open en konden we dankzij Frank en Iris en ook dankzij het prachtige najaarsweer nog genieten van een coffee-to-go en een muffin voordat de wedstrijd begon. Na ongeveer twee uur druppelden de eerste flights weer binnen en ontvingen alle deelnemers bij inlevering van hun scorekaart een heerlijk flesje wijn om in eigen kring te nuttigen als goedmakertje voor de gemiste borrel op onze club. 

Zoals beloofd volgt hier een overzichtje van de topscorers van de slotwedstrijd:

Afvalzorg          Bert Krom                         17 pts.

AR4REAL          Jan Krijnen                         17 pts.

Time4Golf        Cornelis Krommenhoek 16 pts.

En zo zijn wij aan het einde van het wedstrijdseizoen van onze Businessclub gekomen. Dank aan  onze uitbaters voor hun goede zorgen en de door hun betoonde gastvrijheid.

Service with a smile in zo’n zware startperiode. Chapeau en veel dank!

Onze grootste dank gaat natuurlijk uit naar jullie allen, onze Businessclub leden. Dankzij jullie enthousiasme hebben we na de lockdown nog een aantal bijzonder gezellige wedstrijden kunnen organiseren, waarbij jullie je niet lieten weerhouden door de opgelegde restricties. Wij hopen jullie tijdens de winterperiode geregeld te treffen op onze mooie club!

Ondertussen zijn wij bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2021. Zodra wij hierover meer informatie hebben horen jullie van ons.

Blijf gezond en tot spoedig ziens!

De BC-Commissie,

Robert, Jan, Bart, Boudine, Ian