Uitslag Businessclub wedstrijd 11 mei 2021

De dag begon zo veelbelovend…. Met koffie en appeltaart voor de wedstrijdleiding door onze jarige uitbater Ruud, een volle wedstrijd en geen afzeggingen vanwege de matige weersvoorspellingen. De lunchpakketten stonden weer klaar en iedereen ging vol goede zin de baan in voor de tweede competitieronde van onze Businessclub.

Meestal zijn wij op Houtrak blij als er geen wind is, maar op deze dag werkte dat juist tegen ons. Het begon te regenen en er ontstonden stevige onweersbuien die helaas lang op dezelfde plaats bleven hangen, waardoor het onvermijdelijk werd om de wedstrijd te staken en iedereen uit de baan te toeteren. Na een tijdje schuilen onder de parasols op het terras klaarde het gelukkig een beetje op. Verscheidene deelnemers besloten toch nog voor een paar holes de baan in te gaan, maar de meesten namen nog een drankje en maakten er toch nog een gezellig borreluurtje in de buitenlucht op afstand van.

Helaas hebben wij natuurlijk geen uitslag van deze wedstrijd en blijft daarmee ook het klassement ongewijzigd. 

Dank aan onze uitbater voor de goede zorgen.  Voor de volgende wedstrijd op 8 juni a.s. hopen wij weer op jullie aanwezigheid onder ongetwijfeld betere omstandigheden!

De Businessclubcommissie

Boudine, Robert, Bart en Jan