Startup cursus

Wij hebben een speciale opfriscursus opgezet om te zorgen dat je na een periode zonder golf met meer controle en succes de baan weer op kunt. In 3 intensieve lessen werken we aan de 3 belangrijkste onderdelen van je golfspel. Ideaal om in korte tijd je niveau weer op te krikken!

Wat je kunt verwachten?
We doen een check up voor je golfswing, werken aan korte slagen binnen 50 meter en trainen samen op een efficiënte putting stroke. Per onderdeel geven we simpele handvatten en instructies waar je gelijk mee aan de slag kunt. In de laatste les krijg je een baantraining waarin je alle getrainde technieken goed leert toepassen.

Les 1: 60 min.
Deel 1: Analyse van de golfswing en trainen op persoonlijke verbeterpunten.
Deel 2: Analyse short game binnen 50 meter en trainen op persoonlijke verbeterpunten.

Les 2: 60 min.
Deel 1: Controle aandachtspunten swing van de eerste les en verder aanscherpen.
Deel 2: Analyse korte putts, lange putts en break putts en trainen op je verbeterpunten.

Les 3: 120 min.
9 holes baanles. Samen trainen van spelsituaties die voor jou belangrijk zijn. We trainen de juiste voorbereiding op slagen en wat hierin technisch, tactisch en mentaal van belang is om te doen.

Lesverband
De lessen kunnen met maximaal groepjes van 3 personen worden gevolgd.

Investering
1 persoon = € 250
2 personen = € 140 per persoon
3 personen = € 95 per persoon

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar info@houtrakgolfacademy.nl of door contact op te nemen met de golfprofessional waarbij je les wilt hebben. Ben je alleen en wil je graag in een groepje lessen? Geef dit aan bij je inschrijving en wij proberen een groepje samen te stellen.