Van de Lustrumcommissie

Wat is de bedoeling?

De Lustrum Houtrak Quiz is géén gewone quiz. Het is een quiz waarbij je vooraf 4 mogelijke antwoorden krijgt. Maar, ….. hoe weet je wèlk antwoord het juiste is als de vraag er niet bij is vermeld ??? Ja, nu komt die scherpe blik en goede speurneus van je van pas! De vragen moet je namelijk zelf gaan zoeken op het Houtrak-terrein (oefen-gedeelte) aan de hand van Google Maps. Het is een soort schat zoeken voor speurneuzen die op ieder detail letten. Want wat hoort er niet te zijn op de locatie waar Google Maps je heen stuurt …?

Wanneer:

Vanaf heden t/m dinsdag 20 april.
Kies een rustig moment uit om alleen of met z’n tweeën deze speurtocht quiz te gaan doen. Je kunt je partner, vriend of vriendin, teamgenoot of (klein)zoon of -dochter meevragen, samen komen jullie er vast wel uit.

Wat heb je nodig om mee te doen:

  • Een opgeladen mobiele telefoon
  • Enige ervaring met Google Maps
  • Een papieren deelname(antwoorden)formulier op te halen bij de caddiemaster of hier te downloaden of een digitaal deelname(antwoorden)formulier hier te downloaden.

Belangrijke tips bij het zoeken van de locaties met quizvragen:

  • Kies “route” (en niet “start”) en “lopen”.
  • Kijk goed om je heen wanneer je op de aangegeven locatie bent, binnen 5 meter zie een attribuut wat daar niet hoort te zijn. Bestudeer dat object zorgvuldig maar verplaats het niet !! (er komen na jou nog meer speurneuzen zoeken)
  • Gebruik de camera van je mobiel en scan de QR code (geen foto maken). Druk op de link die je in beeld ziet en …. daar is de quiz-vraag.

Maak je gebruik van de papieren versie van het deelname(antwoorden)formulier, klik dan hier op de link voor de locatie van de quiz-vragen en vind ze op het Houtrak-terrein:
Locatie vraag 1 : https://maps.app.goo.gl/DfLo312LC31HVug39
Locatie vraag 2 : https://maps.app.goo.gl/Wm1MuqU3fhDS94xYA
Locatie vraag 3 : https://maps.app.goo.gl/UhE4cokYTx1bDmSB9
Locatie vraag 4 : https://maps.app.goo.gl/YkheTWApdtjgxgCk8
Locatie vraag 5 : https://maps.app.goo.gl/mrDbg4CGJjpNEKGTA
Locatie vraag 6 : https://maps.app.goo.gl/YHEAwD2TNRhguwcy8
Locatie vraag 7 : https://maps.app.goo.gl/kU3ebmyWZRMCDmmN8
Locatie vraag 8 : https://maps.app.goo.gl/FdLCjYhGayxphP3Y8
Locatie vraag 9 : https://maps.app.goo.gl/PHKg6YKMZSKEuPas9
Locatie vraag 10 : https://maps.app.goo.gl/LR4j4anYc44u2guT6

Succes en veel plezier !
De Lustrumcie