Informatie Lustrum Golfclub Houtrak Ladder

Sinds 2021 zijn we een laddercompetitie gestart
Vanwege 25-jarig bestaan van onze mooie club hebben we deze dit jaar Lustrum Golfclub Houtrak ladder genoemd.
Wat een leuke kans om tegen andere Houtrakkers een Matchplay partij  te spelen en zo meer mensen te leren kennen!

aanmelden voor de ladder
Momenteel doen er meer dan 100 leden mee aan de ladder in 6 handicapcategorieën en aanmelden kan nog steeds, je start gewoon dan in de volgende ronde!
Er bestaat een app (Googleplay/Apple store die je kunt downloaden en heet clubladder)

Zo werkt het::

 • Er zijn 6 handicap-categoriën en er wordt matchplay zonder handicapverrekening gespeeld
 • Afhankelijk wat je hebt geregistreerd bij je instellingen op Clubladder ( app/website) ontvang je een bericht tegen wie je speelt
 • Neem contact met elkaar op en spreek van tevoren af hoeveel holes je speelt ( 6/9/12/15 of 18 holes)
 • maak gebruik van de gereserveerde starttijden “reservering Lustrum Laddercompetitie” via de caddiemaster ( info hieronder). De reservering in de app alleen is dus geen reservering van de starttijd, maar wel leuk voor anderen om te zien wanneer de wedstrijd gespeeld wordt natuurlijk!
 • Speel de match en voer de score in op Clubladder. een wedstrijdverslag is altijd leuk. Die kun je in de app of website vermelden.
 • Alle uitslagen worden op Clubladder.nl vermeld, inclusief een ranking.
 • Na afloop van de eerste ronde ontvang je een uitnodiging met  je tegenstander voor de volgende ronde
 • etc.etc.
 • Veel plezier !

Reserveer een ladderwedstrijd bij voorkeur binnen  de speciaal ter beschikking gestelde starttijden
Aangezien het druk op de baan is en het boeken van een starttijd moeilijk kan zijn hebben we specifieke blokken starttijden gereserveerd en wel als volgt :

Maandag t/m vrijdag :16:04 t/m 16:40 (6 starttijden), niet tijdens de zomeravondcompetitie op maandag t/m woensdag.
Zaterdag en zondag  :11:04 t/m 11:40 en 16:00 t/m 16:40 ( totaal 12 starttijden per dag).

Reservering starttijden Ladder competitie: zo doe je dat!
In de app of website van clubladder.nl een starttijd afspreken en daarin vermelden betekent niet dat de starttijd op Houtrak meteen geregeld is! Je zult dus de afgesproken tijd in de app ook nog met

 • Je kunt deze starttijden twee weken van te voren alleen telefonisch reserveren bij de caddiemaster ( iets ruimer dus dan een gewone starttijd);
 • Je kunt uiterlijk tot 2 dagen voorafgaand aan je gewenste starttijd telefonisch je ladderwedstrijd reserveren in de hiervoor gereserveerde bloktijden bij de caddiemaster; daarna vervallen de bloktijden en komen de niet gebruikte flight vrij in e-golf voor een reguliere starttijd.
  • voorbeeld: je wilt gebruik maken van de starttijd op donderdag 27 mei , dan kun je vanaf donderdag 13 mei wee weken van tevoren telefonisch reserveren t/m dinsdag 25 mei woensdagmorgen 26 mei worden de niet gebruikte starttijden teruggegeven en zijn vrij boekbaar voor alle leden.
 • De caddiemaster kan jouw match aanvullen met een andere laddermatch. Splitsen mag in de baan, maar zorg wel dat er goed wordt doorgespeeld ( bal oppakken en hole geven als de hole niet meer kan worden gewonnen;

i.v.m. drukte op de baan graag aandacht voor het volgende
Wij verzoeken jullie zoveel mogelijk gebruik te maken van deze starttijden. Lukt dit niet en boek je een reguliere starttijd: laat even de caddiemaster (telefonisch) weten dat de starttijd voor de ladder is en dat een andere match hier bij geplaatst zou kunnen worden.

Vragen of opmerkingen?  Stuur een mail

Veel succes maar vooral ook plezier met de  Lustrum Houtrak ladder!