Jeugd RySo cup 2021

Jeugd RySo cup 2021, 20 Augustus 2021

Op vrijdag 20 augustus wordt er door de jeugd van GC Houtrak en andere golfclubs uit onze regio gestreden om de Jeugd Ryso cup 2021.

De naam RySo cup is een samenvoegsel van de Ryder en Solheim cup en is geschikt voor alle jeugdspelers. De spelers met een handicap van 36 of lager zullen op de baan spelen en met een hogere- of nog geen handicap zullen er verschillende challenges worden gedaan op de Future course (oefenfaciliteiten).

Er zal, vanaf 13.00 uur, in twee teams worden gestreden om een mooie beker. Europa zal in het blauw spelen en Amerika in het rood.

Op deze dag zal er ook een funpark van het RAAK programma van de NGF komen waar aan het einde van de dag de spelers en speelsters met vriendjes en vriendinnetjes kunnen spelen. Vervolgens wordt deze mooie dag afgesloten met een barbecue.

De spelvorm is als volgt:

18 holes championship course

De spelers met een handicap van 36 of lager zullen een 18 holes wedstrijd spelen. Waarin ze 9 holes een fourball better ball spelen en een 9 holes single matchplay spelen. Per wedstrijd kunnen ze punten voor het team verdienen.

18 holes Future course

De spelers kunnen op verschillende onderdelen punten verdienen. De onderdelen bestaan uit oefeningen voor tee shots, approaches, short game en putten. Hierin spelen de spelers van beide teams ook tegen elkaar en verdienen zo ook punten voor hun team.

Inschrijven

Als je een handicap hebt van 36.0 of lager dan kun je je rechtstreeks inschrijven via de website www.houtrak.nl -> wedstrijden -> RySo Cup Jeugd. Er wordt gespeeld in een rode of blauwe polo. De speler dient hier zelf voor te zorgen en vooraf zal bekend worden gemaakt in welk team je zit. De kosten voor deze dag zijn € 15,- p.p. Dit is inclusief de barbecue. Als je nog geen handicap hebt en je wilt meedoen, stuur dan een e-mail naar: hansink@hansinkdelooper.nl.

Graag tot de 20-ste!

Uiteraard zijn toeschouwers van harte welkom!