Golden Hospitality Chain

GC Houtrak is een samenwerkingsverband aangegaan met een aantal gerenommeerde golfclubs in Nederland: de Golden Hospitality Chain. Deze samenwerking is erop gericht een toegevoegde waarde te leveren aan uw lidmaatschap. U heeft nu, naast de voordelen van een eigen homecourse, ook landelijke speelmogelijkheden. Op de volgende golfclubs kunt u tegen sterk gereduceerde tarieven spelen:

Onderstaand reglement is hierop van toepassing:

   • Leden van deelnemende clubs kunnen tegen het vigerende introductietarief van de club naar keuze spelen.
   • Het aantal reserveringen per dag dient beperkt te blijven tot maximaal 3 flights = 12 personen.
   • De reserveringsregels van de deelnemende clubs zijn van toepassing. Bij Houtrak kunt u 1 week van tevoren telefonisch bij de caddiemaster reserveren.
   • De kosten zijn voor 18 holes € 37,50 p.p. op weekdagen en € 40,00 p.p. op weekenddagen en er geldt geen 9 holes tarief op Houtrak.
   • Reserveringen kunnen uitsluitend gemaakt worden in overleg met de caddiemaster of het secretariaat van de ontvangende club, rekening houdend met het baanrooster.
   • Bij reserveringen dienen de persoonsgegevens van de spelers, alsmede NGF-nummer en homecourse te worden doorgegeven. Het tonen van de NGF-pas is verplicht.
   • Bij een no-show zal de homecourse geïnformeerd worden door de ontvangende club.

*    Het tarief van de Noord-Nederlandse G&CC is € 40,00 en Golfbaan Stippelberg is € 40,00 deze vervalt per 1 januari 2021.
**   Het introductietarief van de Heemskerkse voor de 18 holes baan is € 37,50 en voor de 9 holes € 22,00. De Heemskerkse beschikt tevens over een 9 holes Par 3 baan. Het introductietarief voor 9 holes op deze baan is € 13,00 en voor 18 holes € 20,00. Boeken kan een week van te voren en voor maximaal 3 flights = 12 personen.
***  International Moyland in Duitsland is nog geen half uurtje rijden over de grens bij Arnhem. Als Houtrak-lid kunt u op Moyland 18 holes spelen voor doordeweeks € 35,00 en in het weekend € 40,00.