De club

Thuis voor alle golfliefhebbers

Golfclub Houtrak is één van de best bewaarde geheimen van de regio Amsterdam en Haarlem. De baan is een uitdagende Championship course, waar zowel de recreatieve golfer als de prestatiegolfer zich enorm thuis voelt. Door het slimme ontwerp van de baan heb je vanaf het royale terras van het clubhuis zicht op maar liefst zes holes, waaronder de zeer sterk geonduleerde green van de achttiende hole. De par-3 veertiende hole wordt alom geroemd als één van de mooiste golfholes van Nederland.
Naast de schitterende wedstrijdbaan kent Houtrak nog tal van uitstekende oefenfaciliteiten. Van een verlichte driving range (met veel overdekte afslagplaatsen) tot verschillende oefengreens en zelfs een aantal echte par-3 oefenholes. Ideale omstandigheden om zelf te gaan oefenen, of om les te krijgen van één van de professionals van de Houtrak Golf Academy.

Het moderne clubhuis vormt het hart van de club. Bij mooi weer is er in de hele regio geen beter terras te vinden en in de winter verdringt iedereen zich binnen voor de grote open haard. In de Brasserie kunt u het hele jaar door prima terecht voor lunch en diner.

Golfclub Houtrak is een gezellige, gastvrije vereniging waar ook greenfeespelers van harte welkom zijn. Er is zelfs nog plaats voor een aantal nieuwe leden. Kom een keer langs en ervaar zelf waarom Golfclub Houtrak een thuis voor alle golfliefhebbers is.