Business Leden

Thuis voor alle ondernemende golfers

Als multidisciplinaire full-service ingenieursbureau ondersteunt KH Engineering opdrachtgevers wereldwijd in de ontwikkeling van projecten. Wij onderscheiden ons vanwege de pragmatische aanpak, de brede technologische kennis van onze collega’s en het realiseren van complete projecten. Deze variëren van front-end tot aan engineering, inkoop en constructie management (EPCm) services voor nationale- en internationale opdrachtgevers. Vanuit de drie kantoren Amsterdam, Schiedam en Antwerpen leveren wij innovatieve technologische oplossingen door kennis, capaciteit en ervaring te combineren. Hierdoor creëren wij continue ontwikkelingen en waardevolle oplossingen voor de markt. Veiligheid en duurzaamheid zijn voor ons dé randvoorwaarden voor een succesvol project en met een dynamische aanpak zorgen onze professionals voor toegevoegde waarde in ieder project.

Voor meer informatie: www.khe.eu.

Deltastate is al 40 jaar een gevestigde naam in de Amsterdamse makelaardij en opgericht door mijn vader (Gerard Vredevoort). Na mijn makelaarsopleiding aan De Hanze Hogeschool in Groningen ben ik meteen in de zaak gekomen. In 2000 ben ik beëdigd als makelaar bij de rechtbank in Amsterdam en een jaar later heb ik het bedrijf overgenomen. De kracht van Deltastate was altijd het laagdrempelige karakter en het persoonlijke contact. Deze kernwaarden van Deltastate heb ik altijd behouden en dat zal ook niet veranderen.
Pitchfix, opgericht in Haarlem in 2005, is de huidige marktleider in Europa, Azie en de VS op het gebied van “Switchblade” Pitchforks en andere golf accessoires voor op en rond de green. Pitchfix wordt alom geprezen om haar hoge standaarden in ontwerp en kwaliteit van de producten die gedistribueerd worden naar 46 landen over de wereld. De afgelopen drie jaar is Pitchfix door GolfDigest uitgeroepen tot “Beste Pitchfork” op de markt.

Via een select netwerk van distributeurs in de golf- en promotionele industrie worden de producten van Pitchfix vanuit kantoren en distibutiecentra in Nederland, Hong Kong en de Verenigde Staten binnen enkele dagen uit voorraad bij de klanten afgeleverd. Maatwerk orders (denk aan speciale kleuren, logo’s en gift verpakkingen) kunnen binnen zes dagen gefabriceerd en verscheept worden.

Pitchfix voorziet al haar producten van uw bedrijfslogo waarmee u een blijvende herinnering op een kwalitatief hoogwaardig product cadeau kan doen aan uw golfende relaties. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

www.pitchfix.com

Als ondernemer ervaar je afwisselend euforie, stress, flow en frustratie. Weet je dat jouw gevoel dagelijks impact heeft op jouw besluitvorming en communicatie? Ga maar eens na bij jezelf: als je lekker draait, lijken beslissingen vanzelfsprekend te zijn. Maar als je je slecht voelt, blokkeert dat een hoop zaken. En stagneert het de groei en verdere waarde-opbouw van jouw onderneming. Bij GrowthFactory helpen wij ondernemers gefocust de volgende groeifase te bereiken. Dat doen wij aan de hand van beproefde groeisystemen zodat je precies weet op welke zaken je je moet richten in welke fase. Zo werk je AAN je onderneming en niet IN en dat geeft rust.

Groei jij als ondernemer (te) hard, zit je vast of denk je na over een exit? Of wil je vrijblijvend kennismaken? Je bent welkom bij ons op kantoor of we lopen samen een keer een rondje op de club.
Met ondernemende groet,

Robert Schulze
Telefoon: 06 50 62 57 66

P. Hoekwater B.V. heeft als elektrotechnisch installatiebedrijf in Aalsmeer een groot klantenbestand en netwerk in de regio Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Uithoorn en andere plaatsen in Noord Holland. Met onze jarenlange kennis en ervaring in de elektrotechniek, hebben wij al veel bedrijven en particulieren geadviseerd en geholpen met diverse installaties binnen ons dienstenpakket.

Onze missie

Het geven van advies op het gebied van duurzame energie, energiebesparing, energiezuinige installaties, beveiliging, verlichting en nog veel meer. Met oog voor energiezuinige installaties en betere alternatieven, zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en leveren diverse apparatuur om duurzaam en veilig ondernemen en leven mogelijk te maken. Onze deskundige medewerkers komen graag bij u langs voor een goed en eerlijk advies, zeker als u hier geld mee kunt besparen. U kunt ons inschakelen voor grote en kleine installatiewerkzaamheden en wij werken zowel voor grote bedrijven als particulieren.

Contact

P. Hoekwater B.V.
F.A. Wentstraat 2a
1431 KZ Aalsmeer
Tel.: (0297) 324260
Email: verkoop@hoekwater.nl

Markus BV is een middelgrote civiele aannemer, actief op het gebied van infra, saneren, slopen, leiding-, water- en natuurbouw. Wij leggen compleet nieuwe woonwijken aan, maar ook kleinschalige ontwikkelingen kunnen wij verzorgen. Verder zijn we sterk in de aanleg van riolering, warmte- en koude leidingen, verhardingen en complete reconstructies van bestaande wegen.

Ook grootschalig grondverzet is een van onze specialisaties, denk bijvoorbeeld aan de aanleg van snelwegen, grote parken en recreatieve terreinen. Wij zijn bijvoorbeeld ook de grondlegger van de Golfclub Houtrak, de prachtige baan waar u wekelijks van geniet.

Bij integrale projectbeheersing is een goede samenwerking met onze klanten cruciaal. Wederzijds vertrouwen en betrokkenheid zijn daarbij onmisbaar.

Om onze klanten optimaal te kunnen ontzorgen, vinden wij het belangrijk in een zo vroeg mogelijk projectstadium betrokken te zijn. Wij kunnen adviseren over zaken als publieksgericht handelen, ontwerp, optimalisaties, planning, plan van aanpak en realisatie.

Als partner aan de basis staat Markus BV garant voor een geslaagd eindresultaat.

Erik van der Neut (Directeur)
www.markusbv.nl
Leeweg 2, Zwanenburg
Tel 020 – 587 40 00
info@markusbv.nl

De WijnWarrior,

een klein charmante wijnfirma die gespecialiseerd is in het importeren van kwaliteitswijnen van voornamelijk zelfstandige familiebedrijven.

Wij richten ons uitsluitend op Italië, Frankrijk, Spanje, Duitsland en Oostenrijk. Wij bieden vele toegankelijke en exclusieve wijnen met een uitmuntende prijs/kwaliteitsverhouding. Met het voorjaar/zomer op komst tevens een mooie selectie Rosé wijnen.

Wij hebben topwijnen van een aantal grootheden in huis, zoals oa. Casanova di Neri, St. Michael Eppan, Burlotto, Artadi, Jean Grivot en Vincent Girardin.

Ook voor advies kunt u bij ons terecht, of het nu de samenstelling van uw wijnkelder betreft of een wijn-spijs advies voor een mooi zakelijk of privé evenement.

Tevens verzorgen wij wijnproeverijen bij u thuis of op de zaak en kunnen wij uw relatie- of eindejaarsgeschenken voor u invullen.

De WijnWarrior ontzorgt u graag, dus bestellingen worden geheel kosteloos in de regio bij u bezorgd.

Frans van Buggenum                                       Ronald Krijger
06 – 801 33 086                                                 06 – 547 52 055

www.dewijnwarrior.nl

Golfers Magazine is al bijna veertig jaar hét golftijdschrift van Nederland en België. Als je beter wilt gaan spelen, nieuwsgierig bent naar de mooiste banen in binnen- en buitenland en op de hoogte wilt blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van equipment, dan kan je niet om Golfers Magazine heen. Tien keer per jaar staat het tijdschrift vol verrassende reportages, openhartige interviews en diepgravende analyses, terwijl scherpe columnisten als Jan Kees van der Velden, Andy Houtkamp en Rob Hoogland het golfnieuws weer van een andere kant belichten.

Ofwel: Golfers Magazine is gewoon onmisbaar voor elke enthousiaste golfer.

Met vriendelijke groet,

Martijn Paehlig (hoofdredacteur)

Contact via:
Rob van Ruitenbeek
Tel. 020-4904487 / 06-55735438
rob.vanruitenbeek@pijpermedia.nl

Propipe B.V. heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van industriële onderhouds- en nieuwbouw projecten. Voor projecten waarbij complexe processystemen geïnstalleerd of aangepast moeten worden, is Propipe een betrouwbare partner om uw project te begeleiden op het gebied van ontwerp, engineering of project management.

Tevens kunnen wij via Propipe Resources & Recruitment gekwalificeerd en passend personeel werven of detacheren om uw projecten te ondersteunen. Voor aanvullende informatie zijn wij via de onderstaande gegevens te bereiken:

Met vriendelijke groet,

Erik Rijkers
Propipe B.V.
Radarweg 29
1043NX Amsterdam
E-mail: info@propipe.nl
06-20417763

Logistiek is onze expertise

Marlintrans mag zich met ruim 40 jaar ervaring inmiddels ervaren noemen in het vervoer en de opslag van gevaarlijke stoffen. Daarnaast behoort ook het vervoer en de opslag van farmaceutische middelen, polymeren, levensmiddelen en industriële machines tot onze dagelijkse opdrachten.

Op een effectieve en kostenefficiënte wijze zorgen wij dat binnen de afgesproken tijd uw producten wereldwijd van A naar B worden vervoerd. Daarbij dragen wij zorg voor de juiste vervoersdocumenten en regelen wij voor u de douanezaken. Tevens kunt u bij ons terecht voor de (tijdelijke) opslag van uw goederen. Het her-labelen en ompakken van uw producten behoort ook tot onze diensten.

Kortom, wij regelen uw logistiek van A tot Z, over de weg, door de lucht of over het water.
Wij nemen u de volledige logistiek uit handen!

Voor meer informatie: www.marlintrans.nl

Roderick van Welsum (Directeur)
Kantooradres: Waaier 15a, Leimuiden
0172 507 071
info@marlintrans.nl

Overige Business-leden Houtrak
N.V. AfvalzorgLEBO Vastgoed
GascontrolDeloitte Accountancy & Advies B.V.
Londen en Van HollandExal BV
Van Duijn Financieel AdviesStichting Fonds Gehandicaptensport
PKI partners B.V.Haworth Benelux B.V.
Hildering Industrial Packaging BVTime4Golf
HeinekenSOOPLE
LeaseplanTeam Vastgoedzorg
Etro VastgoedKennemer Reizen
HAB International B.V.Pellicaan Advocaten
BuildnetWebservicesTiming.nl
WeDesignFoodCantiVino
CTN GroupLarc Holding B.V.
Buddingh DakdekkersbedrijfP.V. Beheer BV
MRJ AdviesVan Till Advocaten
Capitalcare CompanyJ. Brenninkmeijer
Apex InvestmentsDutch Asset Group