Business Leden

Thuis voor alle ondernemende golfers

KH Engineering is al meer dan 65 jaar een onafhankelijke en multidisciplinaire organisatie met ervaring in praktische en doelmatige oplossingen voor engineering, procurement, constructie management en consultancy activiteiten in de industrie. Als onderdeel van de Ludan Groep, met meer dan 1000 medewerkers, biedt KH Engineering complete front-end en EPC(M) services voor nationale- en internationale projecten in diverse markten, gebruik makend van de laatste project tools en benadering.
Decrotech bv is een technische handelsonderneming gespecialiseerd in gas- en waterleidingsystemen, kabelbescherming, rioleringsbuizen en -hulpstukken voor de infrastructuur. Onze relaties zijn naast aannemers, telecombedrijven en loodgieters diverse gemeentes en recreatieparken. Met eigen vrachtwagens voorzien van losmogelijkheid rijden we dagelijks door geheel Nederland om onze producten te bezorgen.
Deltastate is al 40 jaar een gevestigde naam in de Amsterdamse makelaardij en opgericht door mijn vader (Gerard Vredevoort). Na mijn makelaarsopleiding aan De Hanze Hogeschool in Groningen ben ik meteen in de zaak gekomen. In 2000 ben ik beëdigd als makelaar bij de rechtbank in Amsterdam en een jaar later heb ik het bedrijf overgenomen. De kracht van Deltastate was altijd het laagdrempelige karakter en het persoonlijke contact. Deze kernwaarden van Deltastate heb ik altijd behouden en dat zal ook niet veranderen.
Baker Tilly Berk is méér dan een accountancy en belastingadvieskantoor en werkt voor de publieke sector en de grotere mkb-bedrijven, waaronder familiebedrijven. Wij bieden direct toepasbare adviezen inzake de financiële administratie, de (controle van de) jaarrekening, (internationale) belastingen en btw, arbeidsrecht, de aankoop van een bedrijf, waardebepalingen, detachering, IT en bedrijfsstrategie.
Pitchfix, opgericht in Haarlem in 2005, is de huidige marktleider in Europa, Azie en de VS op het gebied van “Switchblade” Pitchforks en andere golf accessoires voor op en rond de green. Pitchfix wordt alom geprezen om haar hoge standaarden in ontwerp en kwaliteit van de producten die gedistribueerd worden naar 46 landen over de wereld. De afgelopen drie jaar is Pitchfix door GolfDigest uitgeroepen tot “Beste Pitchfork” op de markt.

Via een select netwerk van distributeurs in de golf- en promotionele industrie worden de producten van Pitchfix vanuit kantoren en distibutiecentra in Nederland, Hong Kong en de Verenigde Staten binnen enkele dagen uit voorraad bij de klanten afgeleverd. Maatwerk orders (denk aan speciale kleuren, logo’s en gift verpakkingen) kunnen binnen zes dagen gefabriceerd en verscheept worden.

Pitchfix voorziet al haar producten van uw bedrijfslogo waarmee u een blijvende herinnering op een kwalitatief hoogwaardig product cadeau kan doen aan uw golfende relaties. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

www.pitchfix.com

Als ondernemer ervaar je afwisselend euforie, stress, flow en frustratie. Weet je dat jouw gevoel dagelijks impact heeft op jouw besluitvorming en communicatie? Ga maar eens na bij jezelf: als je lekker draait, lijken beslissingen vanzelfsprekend te zijn. Maar als je je slecht voelt, blokkeert dat een hoop zaken. En stagneert het de groei en verdere waarde-opbouw van jouw onderneming. Bij GrowthFactory helpen wij ondernemers gefocust de volgende groeifase te bereiken. Dat doen wij aan de hand van beproefde groeisystemen zodat je precies weet op welke zaken je je moet richten in welke fase. Zo werk je AAN je onderneming en niet IN en dat geeft rust.

Groei jij als ondernemer (te) hard, zit je vast of denk je na over een exit? Of wil je vrijblijvend kennismaken? Je bent welkom bij ons op kantoor of we lopen samen een keer een rondje op de club.
Met ondernemende groet,

Robert Schulze
Telefoon: 06 50 62 57 66

Finance Partners bestaat uit drie zeer ervaren vennoten die gespecialiseerd zijn in het verzorgen van zakelijke financieringen voor ondernemingen en vastgoedbeleggers. Onze klanten zijn MKB ondernemers en beleggers in verhuurd onroerend goed. Voor deze klanten regelen wij de financiering van A tot Z. Dankzij ons netwerk van contactpersonen bij banken en alternatieve financiers kunnen wij de scherpst mogelijke condities realiseren voor onze klanten. Voor ons is financiering regelen onze passie, we werken snel, transparant en professioneel en doen altijd eerst een gratis quickscan naar de mogelijkheden.

Marco Tetteroo
Telefoon: 06 22 39 76 37
www.finance-partners.nl
Kantooradres: Pieter Goedkoopweg 38, Haarlem

Overige Business-leden HoutrakColumn2
N.V. AfvalzorgLEBO
GascontrolKPMG Meijburg & Co.
Londen en Van HollandShinko Machineries Europe B.V.
Van Duijn Financieel AdviesStichting Fonds Gehandicaptensport
N=5Differenza woman’s wear
Guus SchuijtTime4Golf
HeinekenCTN Group B.V.
Dutch Assets GroupFactor50 Informatieveiligheid B.V.
Hildering Industrial Packaging BVExal BV