Welkom bij Businessclub Houtrak

Voor zakelijke golfers met ambitie

GC Houtrak is een professionele golfclub met een schitterende baan; één van de mooiste en uitdagendste banen van Nederland. Deze groene oase ligt als het ware in uw achtertuin.  Houtrak kent naast ongeveer 900 particuliere leden ook een actieve en bloeiende Businessclub.

De Businessclub staat samen met de gastvrije horeca en het prachtig gelegen clubhuis garant voor een perfecte ambiance om u en uw relaties in de watten te leggen. De prettige sportieve sfeer in het jaarlijkse businessclub programma is dan ook een ideale voedingsbodem voor het bouwen aan een hechte zakelijke relatie. Bovendien kunt u hier ook nieuwe contacten op doen en zijn er regelmatig interessante sprekers over zeer uiteenlopende onderwerpen.

Geef uw goede relaties een rondje

Golf is een prachtige manier om met relaties op een prettige wijze zaken te doen.
Met onze vernieuwde zakelijke pakketten maakt u van golf het ultieme instrument voor proactief relatiebeheer. Hiermee geeft u een duidelijk signaal af aan uw zakenrelaties, klanten en concurrenten: u gebruikt golf als (relatie)management tool. Immers, tijdens een ronde golf leert u uw klant, zakenpartner of medewerker pas écht kennen.

Ook in beeld bij uw doelgroep?

Houtrak Businessclub heeft inmiddels een breed spectrum aan bedrijven en biedt u volop gelegenheid om zakelijk te scoren. Als u met bestaande relaties of collega’s gebruik maakt van de zeer complete faciliteiten, bent u verzekerd van topkwaliteit.

Naast de speelmogelijkheden krijgen onze Businessclubleden volop de gelegenheid om hun bedrijfsnaam in het zonnetje te zetten. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken.

Word nu ook lid

klik hier voor meer informatie

023 – 513 29 39